KONKURRENCE DYGTIGE 

PRISER & HØJ FAGLIG STANDARD

AUTOVÆRKSTED

Airconditionservice og reparation af aircondition tilbydes

Har du aircondition i din bil, og er det blevet tid til at få udført regelmæssig airconditionservice? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Jaltoft ApS autoværksted i Lynge tilbyder vi blandt andet tjek, reparation og service af klimaanlæg i bil, som vi blandt andet varetager for kunder i vores eget lokalområde samt i andre nærliggende områder som for eksempel Allerød, Slangerup og Farum.

Hvad består airconditionservice af?

I forbindelse med et tjek af bilens airconditionsystem foretager vores mekaniker en måling af kondenseringstryk, sugetryk og indblæsningstemperatur, ligesom vi, mod ekstra betaling, også kan fjerne lugt fra ventilationskanalerne og desinficere fordamperen. Derudover tilbyder vi også udskiftning af kabinefilteret, hvis det er mættet.

Hvor ofte bør jeg få foretaget service af aircondition?

Vi anbefaler, at du får foretaget airconditionservice hvert andet år, således at du senere hen undgår dyrere reparationer af bilens airconditionsystem.

Kontakt os og bestil tid til et eftersyn eller indhent et tilbud

Hvis du kunne tænke dig at bestille en tid til airconditionservice på vores værksted, eller hvis du ønsker at få beregnet en pris på et eftersyn af dit klimalæg, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os eller kigge forbi vores værksted.

Vi tilbyder reparation og service af aircondition til konkurrencedygtige priser på alle typer biler, og vi står selvfølgelig også gerne klar til at hjælpe dig, så du igen kan være helt sikker på, at din bils aircondition fungerer, som den skal. Derudover hjælper vi også gerne med bremseservice. Ydermere har vi et dækcenter, hvor du kan få opbevaret dine dæk. 

Vores værksted er beliggende i Lynge, og det er let at komme til, uanset om du for eksempel kommer fra Slangerup, Allerød, Farum eller omegn.

Vi kan kontaktes på 23 11 51 34 eller info@jaltoft.com.​

Mangler du en automekaniker?

Kontakt os for at aftale en tid på vores værksted eller for at høre mere om vores kompetencer. Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT JALTOFT APS

​Vassingerødvej 109, 3540 Lynge​

CVR: 34486077 

Telefon: +45 23 11 51 34

Mail: info@jaltoft.com

facebook Find os på Facebook

ÅBNINGSTIDER

Man- tors: 7:15 – 16:00 

Fre: 7:15 – 14:00 

Lør – søn: Lukket

OM OS

Jaltoft ApS er et topprofessionelt autoværksted, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil hurtigt er kørende igen. Vi servicerer alle bilmærker med eftersyn, reparationer og montering af ekstraudstyr.