KONKURRENCE DYGTIGE 

PRISER & HØJ FAGLIG STANDARD

AUTOVÆRKSTED

Bremseservice: Få efterset dine bremser regelmæssigt

Vind og vejr kan være utroligt hårdt for bilens bremser og giver en øget risiko for nedsat bremseevne, ødelagte dele og rust, hvilket i værste fald kan føre til bremsesvigt. Derfor anbefaler vi hos Jaltoft ApS autoværksted, at du får foretaget bremseservice regelmæssigt, og det kan vi hjælpe dig med.

Vores værksted er beliggende i Lynge, og det er således let at komme til, uanset om du kommer fra Allerød, Farum, Slangerup eller andre omkringliggende områder.

Hvor ofte bør jeg få foretaget bremseservice?

Hvis du oplever mislyde fra dine bremser, eller hvis du oplever, at din bil trækker til den ene side i forbindelse med en nedbremsning, så kan det være en rigtig god idé at få foretaget bremseservice. Vi anbefaler dog også bremseservice, selvom du ikke umiddelbart kan høre eller mærke, at der er noget galt med bremserne.

Hvor ofte du bør få foretaget et eftersyn af dine bremser, er der ikke nogen særlige regler for, idet slitage på bilens bremser i høj grad afhænger af dit kørselsbehov, og hvordan du kører bil. Bremsernes levetid afhænger nemlig blandt andet af din kørestil. Bremser du for eksempel hårdt op eller blødt op? Eller kører du mange eller få kilometer ad gangen?

Det vigtigste er, at du er opmærksom på din bils bremser, og når du først har fået foretaget bremseservice én gang, kan vores mekaniker fortælle dig, hvor ofte du bør få foretaget et eftersyn af dine bremser efterfølgende.

Vi hjælper også gerne med airconditionservice og reparationer. Derudover har vi vores eget dækcenter, hvor du kan få opbevaret dine dæk. 

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skarp pris på bremseservice eller udskiftning af bremser. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på vores arbejde, som vi udfører i højeste kvalitet.

Mangler du en automekaniker?

Kontakt os for at aftale en tid på vores værksted eller for at høre mere om vores kompetencer. Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT JALTOFT APS

​Vassingerødvej 109, 3540 Lynge​

CVR: 34486077 

Telefon: +45 23 11 51 34

Mail: info@jaltoft.com

facebook Find os på Facebook

ÅBNINGSTIDER

Man- tors: 7:15 – 16:00 

Fre: 7:15 – 14:00 

Lør – søn: Lukket

OM OS

Jaltoft ApS er et topprofessionelt autoværksted, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil hurtigt er kørende igen. Vi servicerer alle bilmærker med eftersyn, reparationer og montering af ekstraudstyr.