KONKURRENCE DYGTIGE 

PRISER & HØJ FAGLIG STANDARD

AUTOVÆRKSTED

Dit lokale dækcenter i Lynge​​

Opbevaring af dæk på vores dækcenter

At køre med henholdsvis sommer- og vinterdæk er det mest sikre under de danske vejrforhold, og derfor er der også rigtig mange danskere, der tyer til lige netop denne løsning. Det resulterer dog i, at man hele tiden vil have et ekstra sæt dæk liggende derhjemme, som fylder, og som man skal have med i bilen, når det er blevet tid til at få skiftet dækkene på et dækcenter.

For at gøre det nemt for dig tilbyder vores autoværksted opbevaring af dæk på vores dækcenter, således at du slipper for at skulle fragte dit ekstra sæt dæk frem og tilbage mellem dit hjem og vores værksted, hver gang du skal have skiftet til enten sommerdæk eller vinterdæk. Samtidig slipper du også for at skulle finde plads til det ekstra sæt derhjemme.

Kontakt os og hør mere eller book en tid til et dækskifte

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser, hvis du ønsker at høre mere om vores dækcenter, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på dækskifte eller opbevaring.​

Vores mekaniker tilbyder også:

Mangler du en automekaniker?

Kontakt os for at aftale en tid på vores værksted eller for at høre mere om vores kompetencer. Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT JALTOFT APS

​Vassingerødvej 109, 3540 Lynge​

CVR: 34486077 

Telefon: +45 23 11 51 34

Mail: info@jaltoft.com

facebook Find os på Facebook

ÅBNINGSTIDER

Man- tors: 7:15 – 16:00 

Fre: 7:15 – 14:00 

Lør – søn: Lukket

OM OS

Jaltoft ApS er et topprofessionelt autoværksted, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil hurtigt er kørende igen. Vi servicerer alle bilmærker med eftersyn, reparationer og montering af ekstraudstyr.